Feromonen mannen

Feromonen parfum voor mannen

 

Onze feromonen voor mannen hebben als belangrijkste component Androstenone. Dit heeft als effect dat je wordt ervaren als een krachtige leider. Dit zorgt voor meer zelfvertrouwen en ook een onbewuste aantrekkingskracht op vrouwen.

 

Onze feromonen werken het beste wanneer je met een potentiële partner in contact bent. De feromonen hebben een versterkend effect op jouw 'game'. Het onderbewustzijn van de vrouw voelt zich al tot je aangetrokken, waardoor je meer kans hebt op een geslaagde interactie en een eventueel vervolg ervan. Ideale situaties zijn daarom cafés, discotheken, maar ook zeker blind dates, of bijvoorbeeld danslessen.PheroLabs Pure Power - feromonen parfum voor mannen

 

Pure Power feromonen

Met 6 mg laboratorium-kwaliteit feromonen is Pure Power de krachtigste formule gericht op dominantie die op dit moment verkrijgbaar is. Het is zeer effectief in het aantrekken van vrouwen, en zorgt voor een dominant aura.


Pure Power
 zorgt ervoor dat vrouwen je meer als een macho, of een krachtige assertieve man ervaren. 

 

 

 

 


Waarom je koopt bij PheroLabs:

hoogste kwaliteit: 100 dagen niet goed, geld terug
hoogste concentratie feromonen verkrijgbaar
gratis verzenden
gratis achteraf betalen
 goed beoordeeld op KiyOh

 

 

Copyright 2024 PheroLabs.nl - Powered by Lightspeed
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »