Wat zijn feromonen?

 

Fermonen: de kracht van de natuur


Feromonen zijn natuurlijke stoffen die wij allemaal al hebben. Feromonen spelen een belangrijke rol in de voortplanting van mensen, omdat zij informatie aan ons onderbewustzijn afgeven. Een man die zelfverzekerd is, en van nature een leidende rol neemt zal een andere mix feromonen afgeven dan een man die onderdanig, verlegen, of niet zelfverzekerd is.

 

Waarvoor gebruik je feromonen?


Je kunt feromonenparfum gebruiken om aantrekkelijker te worden voor het andere geslacht. Dit kan helpen om een partner te krijgen, maar ook om meer sociale contacten op te doen.

 

Hoe werken feromonen?


Er zijn verschillende onderzoeken geweest die hebben onderzocht of feromonen nu echt werken of niet. Op onze wetenschappelijke onderzoeken pagina kun je samenvattingen vinden van verschillende onderzoeken.

 

Wat we zeker weten is dat feromonen een belangrijke rol spelen in de voortplanting van mensen. Ook weten we dat in het dierenrijk feromonen belangrijk zijn, en iedereen die een kat heeft weet waarschijnlijk wel hoe goed feromonen werken om je kat naar de krabpaal te lokken!

 

De feromonen van PheroLabs worden in ons laboratorium in de Verenigde Staten gemaakt volgens de strengste kwaliteitseisen. Het zijn de krachtigste feromonen op het gebied van fysieke aantrekkingskracht.

 

Niet voor niets geven wij 100 dagen niet goed geld terug garantie!

 


PheroLabs Pure Power: feromonen parfum voor mannen

Pure Power feromonen


Onze feromonen voor mannen hebben als belangrijkste component Androstenone. Dit heeft als effect dat je wordt ervaren als een krachtige leider. Dit zorgt voor meer zelfvertrouwen en ook een onbewuste aantrekkingskracht op vrouwen. De PheroLabs Pure Power zorgt ervoor dat vrouwen je meer als een macho, of een krachtige assertieve man ervaren.

PheroLabs Deep Desire: feromonen parfum voor vrouwen

Deep Desire feromonen


De PheroLabs Deep Desire is speciaal voor vrouwen die aantrekkelijker willen zijn voor mannen.

De feromonen in PheroLabs Deep Desire zorgen ervoor dat mannen zich tot je aangetrokken voelen, ongeacht je uiterlijk of leeftijd. 

 


Hoe gebruik je onze feromonen?


Je gebruikt het door enkele druppels op je huid te doen. Je kunt dit bijvoorbeeld in de hals, borst, of polsen doen. Aangezien de feromonen zeer sterk zijn, adviseren we niet meer dan 3 druppels te gebruiken.

 


In welke situaties kan je onze feromonen gebruiken?


Onze feromonen werken het beste wanneer je met een potentiële partner in contact bent. De feromonen hebben een versterkend effect op jouw 'game'. Het onderbewustzijn van de vrouw voelt zich al tot je aangetrokken, waardoor je meer kans hebt op een geslaagde interactie en een eventueel vervolg ervan. Ideale situaties zijn daarom cafe's, discotheken, maar ook zeker blind dates, of bijvoorbeeld danslessen.

 

 

Waarom je koopt bij PheroLabs:

hoogste kwaliteit: 100 dagen niet goed, geld terug
 hoogste concentratie feromonen verkrijgbaar
 gratis verzenden
 gratis achteraf betalen
 goed beoordeeld op KiyOh

 

 

 

Copyright 2024 PheroLabs.nl - Powered by Lightspeed
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »